Scenic Flights starting from 7.000 HUF/person!

english version>


Dunakanyar - Vártúrák - Kékestető - Balaton

Ebédelj a tengerparton, leszállópálya a strandon!

SZÜLETÉSNAP - LEÁNYKÉRÉS - PEZSGŐJÁRAT


2010. január 2., szombat

Ki jöhet?


A sétarepülés nem extrém sport. Azért megyünk, hogy jól érezzük magunk és a nap végén szép emlékekkel feltöltődve térjünk haza.

Ha el szeretnél jönni, be kell tudjál ülni a repülőbe - mégha segítséggel is -, és ott kibírni a repülés időtartamát. Menet közben nem lehet kiszállni... Éppúgy lehetsz 4 éves mint 104!

A leggyakoribb problémák egészen hétköznapiak lehetnek.

Hosszabb repülésnél a fedélzeti WC hiánya okozhat nem várt nehézségeket. Ezt a folyadékháztartás megfelelő tervezésével jól lehet kezelni, így könnyen elkerülhető a kellemetlen feszültség.

Sokan félnek a mozgásbetegségtől (tengeri-/légibetegség). Mivel ennek a betegségnek kialakulásához jelentős mértékben pszichés tényezők is hozzájárulnak, sokféle módszerről lehet hallani és még többféle eredményről. Valaki az üres gyomorra esküszik, valaki a telire. Valaki tablettát vesz be, valaki kúpot. Valaki citromot szopogat, valaki cukorkát. Tapasztalatom szerint, aki nem magára, hanem a tájra és a repülésre figyel, nem ér rá rosszul lenni. Fontos, hogy ha tudod, hogy te érzékenyebb vagy, vagy pedig már kezdesz is rosszul lenni: szólj minél hamarabb!

Mindenesetre a fedélzeten mindig van zacskó...